Viktória – High Care Center
(Miskolc)

Viktória – High Care Center
(Miskolc)

VENDÉG VÉLEMÉNY

„Csak” az történik, amit ígér ez az egyedülálló fiatalító kezelés

Nemrég egy három alkalmas Iono Jet Plazma kezelés kúrán vettem részt a szalonban. Elég rossz vendég vagyok a kozmetikában, mert – bár tudom, hogy a bőröm igényelni -, de ritkán járok. Ennek egyik oka, hogy általában szkeptikus vagyok a kezelésekkel, nem igazán szoktam elhinni, hogy amit rám kennek krémek, arcomon használnak eszközök, azok ugyanazt a hatást érik el, amit ígérnek. Más részről nagyon kevés az időm, így a bőröm által is igényelt 2 órás kezelésre nehezen tudok eljutni. Enyhén cinikus természetesem ezt a kezelést is fenntartásokkal fogadta. Az eredmény viszont számomra is nagyon meglepő volt és hitetlenkedve néztem a tükörbe. A High-Care kiváló és általam nagyra becsült kozmetikusa Nagy Viktória elmagyarázta a kezelés folyamatát, mely szerint aktív hatóanyagokat, vitaminokat, őssejteket juttat el magas nyomás alatt a bőr mélyebb rétegeibe. A számomra tökéletes ideig (1 óra) tartott első alkalom után kifeszült a bőröm, a szemem alatt a ráncok és a karikák eltűntek és az enyhén leeső arcom az államnál végzett kezelés következtében is feszesebb lett. Gondoltam ez elmúlik majd pár órán belül, de nem! Minden egyes kezelés után feszesebb és feszesebb lett az arcom, az eredmény csodálatos. Ráadásul a homlokomon lévő pigmentfoltok is teljesen eltűntek. 42 évesen a bőröm érzésre és látványra is éveket fiatalodott. Nagyon tetszik az eljárásban a rövid kezelési időn túl az is, hogy nem kennek többféle, több réteg krémet, pakolást az arcomra és már folyamatában érzem, hogy feszesedik a bőröm. A párom, aki ezekben a kozmetikai kezelésekben egyáltalán nem hisz, teljes ledöbbenéssel tekintett rám, és jelezte, hogy kérjek neki is időpontot. Az biztos, hogy számomra ez az a kezelés, amit kéthetente biztos, hogy igénybe veszek. Köszönöm Viki, köszönöm High-Care!

Üdvözlettel: B.-né dr. S.Viktória

ANAMNÉZIS

Vendégének neve: S. Viktória

Laza kötőszövetű, bőre erősen dehidratált, megereszkedett, tapintását tekintve petyhüdt.  Erősek a mimikai ráncai. Bőrének hegesedési hajlama megfelelő. A napi folyadékbevitele megfelelő.

Problémájának megoldásánál leginkább a dehidratáltság megszüntetésére és a mimikai ráncok enyhítésére és a bőrregenerálásra fektettük a hangsúlyt.

A 3 alkalmas kezelés során a szokásos tisztítást követően IONO JET kezelést végeztem Lifting ampullával.

Az ampulla barna-alga kivonatot tartalmaz, melynek kollagén, elasztin és hyaluronsav  tartalma nagyon fontos az ráncok enyhítése szempontjából. Az ampulla egy másik összetevője a Glicerin,  amely nagyon fontos a bőr védekező képességének és hidratáltságának biztosítására.

Az eredménnyel mindketten elégedettek voltunk.