Szilvia – High Care Kozmetika
(Bp. XIV. kerület)

Szilvia – High Care Kozmetika
(Bp. XIV. kerület)

VENDÉG VÉLEMÉNY

Kedves High Care,

Pár hete, nagy örömömre arckezelés sorozatot nyertem a zuglói szalonba
Elég elfoglalt vagyok, de a szalonnak köszönhetően sikerült rugalmasan időpontokat választani.

Már első alkalommal amikor beléptem, éreztem, jó helyen vagyok. Nagyon kedves fogadtatás várt. Első arckezelésemnél megvizsgálták a bőröm és olyat is megtudtam, amiről eddig nem volt információm, és sok jó tanácsot kaptam az ápolással kapcsolatban.

Ehhez mérten kaptam a kezeléseket: a fényterápia lett az egyik favoritom. A fények közül azt alkalmazták bőrömre, melynek gyulladáscsökkentő és kollagén szintézis javító hatása van. Amit napokkal később észre vettem magamon, hogy a bőröm teltebb, simább lett, – komolyan mondom, jó a tükörbe nézni. 🙂

A kozmetikus tanácsai kiválóak voltak, profizmusa megkérdőjelezhetetlen, valahogy azt érzi az ember, hogy IGEN, rá merem bízni magam. 🙂
Nagyon hálás vagyok ezekért a kezelésekért, és én biztos vagyok abban, hogy leszek még a High Care Zugló vendége! 🙂

Szeretettel,
T. Szilvi

ANAMNÉZIS

Modell  Neve: T. Szilvia
Életkora: 37
Foglalkozása: Event manager, moderátor

A bőr állapotának objektív tünetei:

  • sápadt, fakó bőrszín, kipirosodásra hajlamos
  • száraz, felszíni és mélyrétegi vízhiány
  • szem környéken: felszíni és mélyrétegi vízhiány, mérsékelt zsírhiánnyal
 • turgor: megfelelő
 • izomtónus: megfelelő
 • festékezettség: Nem egyenletes. Hiperpigmentált és piros foltok

Kezelés célja:

Szaruvastagság csökkentése, hidratáció fokozása, ráncok mélységének csökkentése, feszesítés, regenerálás, gyulladások csökkentése

 1. Kezelés
  Letisztítás és tonizálás után Active Detox ampullával ultrahangoztuk, Led Top Head oxigénterápiával és a kék fénnyel kezeltük. Lezárásként a gyümölcssav komplex tartalmú Charming maszkkal végeztünk arc-és dekoltázsmasszázst. Befejezésként az FC-L gélt és a Pure Teinture színezett hidratálót használtuk.

  Eredmény az első kezelés után /Vendég tapasztalata:

  • A bőrfelszín simább, puhább lett
  • A vendég élettel telibbnek, hidratáltabbnak érezte a bőrét
  • Határozottan egységesebb bőrszínt és bőrképet kaptunk az arcon

 2. Kezelés
  Letisztítás és tonizálás után MULTITALENT peelingget használtam. Ultrahangoztam elektrolit- géllel és Sebo Care ampullával, mert az arc jobb oldalán gyulladt pattanások voltak. Kapott egy kellemes melengető masszázst a Charming Maszkkal, és utána Led Top Head oxigénterápiával és a kék fénnyel kezeltük, szintén a bőr mielőbbi regenerálódása érdekében. Színezett hidratáló krémet kapott befejezésként.

  Eredmény az első kezelés után /Vendég tapasztalata:
  Peeling után a bőr kipirosodott (természetes reakció), puha, élettel teli lett. Ultrahang után megnyugodott a bőr, kevésbe volt gyulladt a pattanás környéke.

 3. Kezelés
  A vendég a kezelés előtt elmondta, hogy a 2 előző alkalom után sokkal teltebbnek, feszesebbnek érzi a bőrét, jelentősen csökkentek a gyulladások is.
  A letisztítás után Multitalenttel peelingeztünk, majd a Skin-Firming ampullával és Elektrolit géllel végeztünk mezo drainage-t. Ezután felhelyeztük a Led Top Head-et piros fényre állítva.
  A kezelést Pure Feel Good-dal fejeztük be. Bőrét a vendég feszesebbnek érzi, bársonyos tapintásúnak.

A 3 alkalmas kúra 1 hónap alatt zajlott le.

Elmondhatjuk, hogy arcán a gyulladások és a gyakori kipirosodások csökkentek, ő maga is ezt tapasztalta. Arcszíne sokkal egységesebb, üdébb.

Szemkörnyéken ill. az arc többi részén is csökkentek a mimikai ráncok, valamint a dehidratáció okozta barázdák enyhültek, csökkent a felszíni vízhiánya.

Az eredmény egy sokkal egységesebb, nyugodtabb, hidratáltabb és feszesebb arckép.