Melinda – High Care Kozmetika
(Dunakeszi)

Melinda – High Care Kozmetika
(Dunakeszi)

VENDÉG VÉLEMÉNY

Kedves High Care!

Szeretnék köszönetet mondani High Care-nek, főként László Mónikának a csodával bíró arcfiatalító arckezelésekért. Már az első alkalom után kisimultabb és élettel telibb lett az arcbőröm. Meglepetésemre a harmadik kezelés után látványosan eltűntek a mimikai ráncaim és a bőröm visszanyerte fiatalságát. Tapintásra is érezni lehetett, hogy a bőröm mélyebb rétegei is hidratálva lettek, ezáltal megszűnt a vízhiányos állapota. Mindez akkor nyert igazi jelentőséget számomra, amikor a férjemnek is feltűnt ez a hirtelen változás, nagyon jól esett a visszajelzése.

Az arckezeléseket Dunakeszin lévő High Care üzletben kaptam. A stúdiónak már korábban is vendége voltam, ilyen barátságos és nyugodt környezetbe öröm visszatérni.

Köszönettel:
R. Melinda

ANAMNÉZIS

R. Melinda


Bőrtípus

enyhén korpás szeborreás, felszíni vízhiányos, szemkörül mérsékelten zsírhiányos, felszíni vízhiánnyal párosulva. Fakó, fáradt bőrszín jellemezte. Tónusa csökkent, közelről, az arc két oldalán erőteljes ráncok látszanak, ami egyrészt laza kötőszövetéből, másrészt bőrének dehidratáltságából adódik.

Amit tudni kell róla:

Korához képest nagyon laza a kötőszövete. Az egész testén, de az arcán főleg. Arca 2 oldalán szinte szimmetrikusan kialakult ráncok láthatóak. Sajnos arcával nem járt rendszeresen kozmetikába. (Egyébként ő saját vendégünk, akinek 1x csináltam már hámlasztást, de a mezo-kúrát amit utána kellett volna még megcsinálnunk, már nem vette igénybe, mert sajnos egy plasztikai sebész „neki is teletömte a fejét, hogy elég, ha hozzá jár botox-ra, mert a krémek úgyis csak a felső hámrétegbe szívódnak fel stb.-stb).

Nem használt ez ideig tőlünk semmilyen terméket. Homlok ráncait botoxoltatja.

Kezelésének célja

Szeretném bebizonyítani neki, hogy érdemes lenne az arcával többet törődnie, rendszeresen ápolnia, mert még fiatal és most még nem késő helyrehozni és a legjobbat kihozni a bőre állapotából.

Kezelései

 1. Mélytisztítás revival+ C-vitamin
  Mezodrainage – őssejt ampullával – arcon
  Led fényterápiás oxigén kezelés
 2. Letisztítás Cleansing Balm, Tone Up
  Iono jet peeling
  Iono jet lifting
  Led fényterápiás oxigén kezelés
 3. Letisztítás Cleansing Balm, Tone Up
  Iono jet peeling
  Iono jet lifting
  Led fényterápiás oxigén kezelés
 4. Letisztítás Cleansing Balm, Tone Up
  Ultrahang Intensive Boos ampullával
  Led fényterápiás oxigén kezelés

A kúra végére az arcán szembeötlő ráncok szinte teljesen kisimultak. Bőrének dehidratációja megszűnt, szép életteli lett a bőre. Keringése is javult, fakó színe megszűnt.

A kúra felülmúlta az én várakozásaimat, reményeimet is. Bízom benne, hogy megérti, hogy ezt most fontos lenne megőriznie.