Marianna – High Care Center
(Békéscsaba)

Marianna – High Care Center
(Békéscsaba)

VENDÉG VÉLEMÉNY

Mièrt is jelentkeztem?

Először is ellenállhatatlan volt a felhívás, másodszor is ki ne szeretne fiatalosabban kinèzni !

Mit várok a kezelèsektől?

A csodákèrt tenni kell, így a jelentkezèsem volt az első lèpès !
Számomra a High Care kozmetikum termèkeinek egy rèsze nem ismeretlen, hiszen több alkalommal megfordultam már itt a Grácia High Care Szalonban hol arc-vagy testkezelèsre, hol smink tetoválásra, ès ami lènyeges, hogy mindig pozitív vègeredmènnyel zárult. Így bátran vágtam bele, ebbe a 3 alkalmas kezelèsbe, hiszen a kozmetikusok magas szakmai felkèszültsège, tudása, hozzáèrtèse, gyakorlatuk ès kedvessègük garanciát jelent számomra. Èlènkebb, üdèbb külsőre vágytam.

Mit kaptam?

Èlveztem mind a három alkalmat, hiszen az arc “babusgatásoktól” teljes relaxba kerültem, már ez megèrte! Vègeredmèny: rugalmasabbnak, èlettelibbnek éreztem bőröm, ès a ráncaim mèlysègének csökkentèsèt tapasztaltam. Olyan èrzès, mint amikor az erdő közepèn egy nagy lèlegzetet veszünk a szmogos városi levegő helyett.
Kortársaim! Dacoljunk a korunkkal!

Üdv! Egy szerencsès nyertes: Sz-né M. Marianna

ANAMNÉZIS

A “High Care” tejesíti, amit ígér …

Vendégünk Mariann elmúlt 40 éves, bőrének pigmentáltsága nem egyenletes, emellett enyhe tápanyaghiány,  mélyrétegű és felszíni vízhiány is felfedezhető arcbőrén, a szemhéj bőre is kissé megereszkedett, és szarkalábak is láthatóak.

A High Care palettáján minden olyan eljárás és termék megtalálható, amivel vendégünk problémái kezelhetőek.

  • Az egyenetlen festékezettségre: csiszolás, gyümölcssavas hámlasztás
  • Vízhiányra: ampullás kezelések ultrahanggal és mezoterápiával
  • Feszesítésre:ultrahangozás, fényterápia, oxigénterápia
  • Szemhéjra:mezoterápia, ampullás kezelések
  • Táplálás: pakolások, masszázs

Mariann számára ebben a rövid, 3 alkalmas kúrában felvonultattuk a High Care minden olyan „eszközét”, mely megoldást jelenthet problémájára.

  1. Elsőként a Mikrodermabráziós nagykezelést kapott,  alaposan lecsiszoltunk a felhámból egy réteget, gőzölés után kitisztítottuk az apró komedókat, ezzel szabaddá téve a pórusokat, a hatóanyag felvételhez. Ultrahangozással és bőrtípusának, problémájának megfelelő ampullával segítettük a kollagén rostok helyreállítását, ezáltal feszesítettük Mariann bőrét.
  2. A második kezelésre egy hét múlva került sor.  A felső hámréteg koptatását folytattuk a gyümölcssavas Charming maszkkal, a bőrfeltöltéshez, feszesítéshez ultrahangot választottuk, melyhez a High Care  MedLine ampullái közül választottunk. Hatását fokoztuk a fényterápiás oxigénterápiával.
  3. Harmadik kezelésfeltette az „í”-re a pontot. A Mezoterápiás kezeléshez ezúttal Mezo-őssejt kivonatot használtunk, mellyel a szemhéj finom, érzékeny bőrét is lehet táplálni, feszesíteni.

A fényterápiával kombinált oxigénterápia után a legexkluzívabb, Platinum krémes kényeztető arc-és dekoltázsmasszázs masszázzsal fejeztük be a  kúrát.

Arcbőre teltebb, rugalmasabb, felszíne és pigmentáltsága egyenletesebb, szemhéjának bőre feszesebb lett. Jól láthatóan csökkentek a ráncok, és az egész arca egészségesebb, élettel telibb, fiatalabb lett.

Mariann is, és mi is elégedettek a vagyunk az elért eredménnyel.

“A High Care teljesíti, amit ígér.”