Kinga – High Care Stúdió
(Szentendre)

Kinga – High Care Stúdió
(Szentendre)

VENDÉG VÉLEMÉNY

Kedves Erika!

Köszönöm szépen a lehetőséget, ez igazi átváltoztatjuk kúra volt nekem! Az utóbbi évek próbatételei sajnos már erős nyomot hagytak az arcomon, különösen a szememen. Könnyen vizenyősödött a szemhéjam, szemkörnyék. A gépi kezeléseket mellőztük a betegség és a műtét óta eltelt viszonylag rövid idő miatt, de az algamaszk, a pakolások, a dermio és a fénykezelés csodát tett így is.

Gyakorlatilag rugalmas lett a szemhéjam, és nem duzzad be még kevés alvás esetén sem. Fakó, gyakran húzódó arcbőröm is szépen telítetté vált.

Az ajándékként kapott Pure Eye Care krémet is nagyon szeretem. Rendkívül pici kell belőle, jól adagolható is. Az külön tetszik, hogy sima fehér színű. Nincsenek benne szín és irritáló anyagok, mégis „működik”. A hyaluron ampullát is fogom használni a Mesopennel, hogy az elért eredményeket tartsam, ameddig lehet.

Erika is nagyon szimpatikus, örülök, hogy megismertem, vissza fogok járni hozzá, ahogy lehetőségem engedi.

Köszönöm High Care!

D.Kinga

ANAMNÉZIS

High Care hírlevélből értesült a Vendég a játékról. Nálam még nem járt, teljesen új vendég volt. A High Care kezeléseket és termékeket már régebbről ismerte.

D.Kingának hívják, 48 éves, betegségből eredően leszázalékolt. 2013.-ban volt utoljára kozmetikusnál. Otthoni bőrápolása szappanos arctisztítás, peelinget nem használ, jelenleg Avon termékeket használ. Kozmetikai sebészi beavatkozása az arcon nem volt. Kb. napi 1 órát van szabad levegőn. Korábban futott. Étrendje változatos, napi folyadék bevitele 1-1,5 liter.

Bőre állapotának objektív tünetei:

Bőr típusa – kombinált – érzékeny, kipirulásra hajlamos, mérsékelten zsírhiányos,felszíni vízhiánnyal. Fénye matt, fakó színű. Komedók az arc T-vonalában , egyébként pórusai zártak. Tapintásra bőre kissé érdes. Izomtónusa laza, megjelentek az apróbb ráncok: mimikai ráncok a homlokán + ráncocskák láthatóak a szemkörnyékén. Hajszálér tágulatok az orr körül, pigment foltok az egész arcán láthatóak. Szeme szinte minden reggel duzzadt. Nem használ a szemére semmilyen ápoló terméket.

Őt leginkább a szeme állapota zavarja. Főleg a ráncokat szeretné kezeltetni. Ezért a kezelés során a hangsúlyt  főleg a szemkörnyékére, és természetesen az egész arc hidratálására helyezzük. Betegségéből adódóan sajnos a kozmetikai készülékek használata erősen korlátozott. A vendég 3 hét alatt 5 alkalommal volt a kozmetikában kezelésen.

Az első alkalom: Nagykezelés – arctisztítással – Aqua maszk + oxygén maszk, a szem környékre Self szérumot használtam.

Utána 4 alkalommal volt még kezelésen, ahol a hangsúlyt a szemkörnyékre helyeztük. Minden alkalommal  Mesopent használtam Self szérummal  vagy FCL gélt a szemkörnyékre. Utána fény-és oxigénterápiát, kiegészítve Aqua pakolást. Zárásként pedig alga maszkot raktam fel.

Otthoni ápolásra már az első alkalommal PURE szemkörnyék ápoló krémet, és mivel van Mesopen „ceruzája” Hyaluronsavat kapott.

Az eredménnyel a vendég és jómagam is elégedettek voltunk, de nagyon sajnáltam, hogy betegsége miatt a High Care gépparkja adta lehetőségeket nem tudtam megmutatni és használni problémája megoldásához.  A kezelések után a vendég bőrszíne már nem volt olyan fakó, élet telibb lett, bőre rugalmasabb.