Kinga – High Care Stúdió
(Pécs)

Kinga – High Care Stúdió
(Pécs)

VENDÉG VÉLEMÉNY

Először is köszönöm ezt a szuper lehetőséget!!!
Még sosem voltam így kozmetikusnál, tematikusan felépített arckezelésen. Nyilván már tisztítottak, masszíroztak, de így komplexen még sosem!! Nagyon jó élmény volt!!

Az első alkalom, a tervekkel ellentétben tisztítással indul, bőrradír, bajuszgyanta, szemöldökszedés és kaptam arc- és mellkas-nyiroktisztítást is.

A második alkalom volt a legfurább, mondhatni „fájdalmasabb”: az arcradír csípett kicsit, majd következett a gyümölcssav, mely még inkább. Ez nyomokat is hagyott a szemkörnyékemen: napokig látszott, olyan volt, mint ha picit megégettem volna, de Gabi megnyugtatott, hogy ez így van jól, a bőröm meg csak szívta magába a krémet.
Ekkor megkaptam ajándékként a tápláló, fagyöngy kivonatot tartalmazó Active Mask nevű krémet, melyet azóta „fogyasztok” is rendesen…..
Azt hiszem akkor kaptam ultrahangos arctáplálást is.

A 3. utolsó alkalommal, egy újabb arcradír után újabb nyiroktisztítás, szemöldök és szempillafestés következett. A kezelés legkényeztetőbb része a teljes arcmasszázs volt. Végül egy nem túl hivalkodó sminket is feldobott rám Gabi, hogy érezzem a törődést (külön kiemelve a száj hangsúlyozásának a trükkjét)…. 

Tökéletes ellátásban részesültem: Gabi kedves, pozitív és profi hozzáállása, forró tea, halk muzsika, kellemes, tiszta légkör fogadott mindig. Reménykedem csak, hogy máskor is lesz hasonló akciója a High Care-nek, így legalább már tudom, hogy egyáltalán mit kérjek! 😉 A kezeléseknek köszönhetően megtanultam, hogy miből áll össze a bőröm tisztán és frissen tartása, és hogy tudom megkímélni a környezeti hatásoktól hosszú távon.

Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a kényeztetésnek, mert tényleg minden alkalommal ez volt a napom fénypontja!!

Köszönettel,

V. Kinga

ANAMNÉZIS

Kedves vendégem Kinga lett a nyertese a High Care” Megszépítjük 2018″ játéknak. Kinga rendkívül elfoglalt, lendületes, fiatal, sikeres színésznő, két gyönyörű gyermek édesanyja, aki folyamatosan képzi magát, tanul. Életébe kevésbé fér bele a rendszeres kozmetika. Kinga bőre nyáron szép barnára sült, vízhiányos, tág pólusú, igen érzékeny, az áll vonalában néhány gyulladt pattanást találtam. Tisztítva régen volt. Bőrére egy megújító, hámlasztó kezelés sorozatot gondoltam. Az idő most megengedi és a bőre is igényelte, főleg, hogy hasonlóban még nem volt része! Mindenre nagyon  jól reagált az arcbőre szépen, megnyugodott és csodálatos eredmény lett a vége!

Három kezelést végeztem, három hét alatt. Minden következő alkalommal látható volt a bőr látványos változása, az üde, friss vonások erősödtek és a második képen, amit közvetlenül az utolsó kezelés után készítettem, smink nélkül is látszik a szép eredmény. Sminkkel pedig nincs is mit mondani!:-) Egyszerűen gyönyörű!!!

Kezelések:

  1. alkalom: letisztítottam a bőrt, Revivállal kigőzöltem és alaposan kitisztítottam. Hyaluronsavat ultrahangoztam a bőrbe, majd a Led Top Head vörös fényével és az oxigén fürdővel fejeztem be a kezelést. A szemkörnyékre Pure szemápolót, az arcra Active maskot tettem.
  2. alkalom: Letisztítás után a Multitalent-et használtam peelingként az arcon és a dekoltázson egyaránt. Nagyon alapos hámlasztást szerettem volna elérni, hogy a bőr teljesen megújuljon, mivel ilyen hatás még nem érte. Ezután  55%-os gyümölcssavat és a növényi őssejtet ultrahangoztam a bőrbe. Az arcot a Top Head oxigénfürdőbe tettem 30 percre, majd az arcra vastagon pakolásként az Active maskot tettem fel nyugtatásként. A bőr piros maradt egy kicsit és utána – vendégem elmondása szerint – húzódott, hámlott és picit meg is duzzadt. Valószínűleg több krémet kellett volna használnia, de az irritáció jótékonyan hatott a bőrre.
  3. alkalom: Letisztítás után a megvastagodott, felesleges bőrt Revivállal ledörzsöltem, majd Meso-pennel a szem környékére vittem fel a hyaluron-őssejt koktélt, illetve a teljes arcra is ultrahanggal. Led Top Head vörös fényterápia és oxigénfürdő következett.  Balance krémmel és Spa olajjal egy kényeztető masszázzsal zártuk a kezelés sorozatot. A kezelés végét a Platinum „gyöngy” zárta.

Jó volt látni Kingát, ahogy ki tud kapcsolni, pihen és közben szépül a kezeléstől. Eltűnt bőre fakósága, a végén egyenletes, puha bőrfelszínt, pirospozsgás arcot láttunk a tükörben. Élveztük mindketten az együtt töltött időt! 😊