Katalin – High Care Stúdió
(Kazincbarcika)

Katalin – High Care Stúdió
(Kazincbarcika)

VENDÉG VÉLEMÉNY

Feladó: A. S-né Kati

Címzett: Kazincbarcikai High Care Stúdió

Szeretném megköszönni a High Care-nek, hogy meghirdette a “Megszépítünk 2018” játékát, és külön Primó Edinának, aki magas szintű szaktudásával, kedves személyével megvalósította a  3 alkalmas szépítő kúrát.

A három alkalmas kúrát röviden jellemezném: Fantasztikus kezelések, bőrkényeztetés magas fokon!!!

Ennyi szuper kezelésben, még nem volt részem, amelyek nagyon látványosak voltak már az első alkalom után.

Nagyon érdekes volt számomra a bőrcsiszolás, kellemes  érzéssel töltött el a vákuumos kezelés (puszi műszerrel), látványos volt a szájfeltöltés. Nagyon élveztem a búra alatti kúrát.

A szuper krémek, ampullák bevitele  a speciális eszközökkel nagyon látványosak voltak minden alkalommal . Ragyogó bőrt varázsolt nekem Edina minden alkalommal!!

Nagy meglepetés volt számomra, és örömmel töltött el, hogy az első kúra után még egy szuper arc krémet is kaptam ajándékba. Azóta  csak ezt a krémet használom (High Care Timeless Active Mask)

A játékra azért jelentkeztem, mert a kor előre haladtával egyre több ránc jelent meg a szám (ajkam) körül, illetve barna öregségi foltok az arcomon, ami már egy kissé zavart. Gondoltam hátha szerencsém lesz  és ezek a kezelések tudnak majd segíteni.

És a szerencse rám kacsintott, kisorsoltak, ami végtelen nagy örömmel, boldogsággal töltött el. A 3 alkalmas kúra látványosan segített a fenti problémákban, minden kezelés után ragyogó volt a bőröm, halványodtak a barna foltok. Nem csak a ráncaim töltekeztek, de én magam is minden alkalommal.!!!

A patyolat tiszta High Care Stúdió, Primó Edina kozmetikus erre garancia volt. Kellemes környezetben, sokféle műszeres kezelés, szuper krémek látványos változást eredményeztek.!!!! Külön tetszett, hogy Edina végig elmondta mit miért és mivel csinál. Eddig ilyen kezelésekben még nem volt részem. Közel a 60. évhez nagy boldogság töltött el a végeredményt látva.

Köszönöm, hogy részese lehettem a “Megszépítünk 2018” játéknak!!

A. S-né Kati

ANAMNÉZIS

Vendégünknek, Katikának nem egyenletes festékezettségű, mélyrétegű vízhiányos bőre van, orrszárnyak mentén kis értágulatokkal. De legjobban őt, a száj körüli „bajuszka” ráncok zavarják, ezért elsősorban azokat szeretném halványítani valamint a pigment foltjait.

A probléma megoldásaként a mikrodermabráziós, SPM vákuumos, MedLine ultrahangos, Charming  maszkos kezelést végzünk majd,  melyet kiegészítünk egy Mezo-Hyaluronsavas ajakfeltöltő kezeléssel

Otthoni használatra pedig a Timeless Aktív maszkot kapja.

Primó Edina kozmetikus