Eszter – High Care Center
(Bp. XIII. kerület)

Eszter – High Care Center
(Bp. XIII. kerület)

VENDÉG VÉLEMÉNY

A High Care nyeremèny kezelèseinek köszönhetően fantasztikus időszakot tudhatok magam mögött! Megpróbálom összefoglalni ezt a csodát, aminek a rèszese lehettem. Első alkalommal Bea lecsiszolta a bőrőmet és következett egy alapos arctisztítas, ami a csiszolásnak köszönhetően nem volt kellemetlen. A kezelést ampullás ápolással zárta. Második alkalom a kedvencem, bevallom, ui. Olyan pihentető és feltöltő volt, mintha egy wellness hétvégén vettem volna részt az Alpokban. Az urban termékcsalád maszkját kaptam Beától, amire ráerősített a lámpás/búrás kezeléssel. Újjászületve ébredtem fel, köszönhetően az oxigén dús levegőnek, amit közben magamba szívhattam. Harmadik alkalommal gyümölcs savas hámlasztással kezdtünk és aztán következett egy tisztítás, ami szintén az átlagostól jóval könnyebb volt érzetre.
A kezelésekre ráerősítettem az otthoni arcápolók használatával, amelyek a következők: éjszakára charming maszkot használok, ami reggelre mindig feltölti, megtisztítja a bőrömet, kiegészítve a pure család szemkörnyék ápolójával, ami igazi csodát tesz, különösen azokon az éjszakákon, amikor kevesebbet tudok pihenni. Semmi nem látszik mindebből a szememen! Nappalra az urban család nappali krémjét használom, ami számomra szinte kötelező, hiszen egész nap monitor előtt ülök. Így a nap végére sem lesz fáradt és fakó a bőröm, hiszen ez a „csodaszer” kiszűri a káros sugárzást így biztosítva a hidratált, „boldog” bőrt.

Nagyon hálás vagyok, hogy a bőröm és kicsit én magam is meg tudtam újulni a High Care fantasztikus termékeinek és profi csapatának köszönhetően!

Sz. Eszter

ANAMNÉZIS

Vendégem Eszter 30-as évei végén jár.

Stresszes, nagyon elfoglalt.Kombinált bőrtípusa van, zsíros, mélyen fekvő komedókkal, (állcsont alatti nyaki részen időnként aknékkal)tágpórusú, vízhiányos bőrű. Néhány éve javasoltam neki étrend változtatást, szakemberhez irányítottam, ami nagyon jó alapjául szolgált bőrállapotának javulásához.

Kezelési célom: Kevesebb komedó, optimális bőr hidratáció, foltok halványítása.

  • Első alkalommal Nagykezelést csináltunk, melynek állt: egy Cleansing Balmos letisztításból, Tonizálásból. Ezt követte a Microdermabrasiós bőrcsiszolás, egy Revivalos enzimes mélytisztító peeling. gőz, pórusok kitisztítása, fertőtlenítése. Az Ultrahang kezelést MedLine Ultra Repair ampullával végeztem,  mely hidratál, nyugtat, helyreállít, halványít. Befejezésként  Aqua Maskot, mely nyugtat, hidratál, feszesít. és Repeir&Calm nyugtató nappali krémet kentem fel.
  • A 2. kezelés célja: Aregeneráció, bőrnyugtatás, hidratálás
    Két nap múlva: Led Top Hed fény-és oxigénterápiás kezelésre jött, nagyon stresszes, fáradt volt, viszonylag gyorsan regenerálódott a bőre a nagykezelés utáni piros pöttyöktől, ezért ezt még megtámogatva és stresszoldó, energizáló hatása miatt a zöld fényt választottam.
    Bőrét Pure Cleansing Pads (tisztítókoroggal) letisztítottam és Urban Szérumot kentem rá az oxigénes színterápiához. A fényterápiás oxigénkezelés (Led Top Head) után Urban Maskot kentem föl. Befejezésül, Urban Day Cream, és a High Care színezett hidratáló BB-krémje került rá.
  • A 3. kezelés célja: Szaruréteg vastagságának csökkentése, komedók csökkentése, hidratáció, foltok halványítása.
  • Az utolsó alkalommal, szerettem volna lelassítani a faggyú termelés fokozódását, hidratálni, foltokat halványítani, ezért, letisztítás után újból mikrodermabrázióval kezdtünk, majd arcvákuum masszázzsal folytattuk, végül Ultra Repair ampullát ultrahangoztam be.
  • Befejezésként Pure Eye Care-t kentem fel a  szem környékére, valamint az Urban Day krémbe Pure Teinture szinezett hidratálót kevertem és zárásként ezt kentem vendégem arcára.

Az elért eredmény megtartása érdekében nélkülözhetetlen a megfelelő otthoni ápoló termékek használata. A High Care termékpalettájában mindent megtalált Eszter, mely biztosítja a megfelelő otthoni ápolást.

Timeless Cleansing foam-mal tisztítja le bőrét. Self 24 krémet vagy Urban Day Creamet használ reggel (napfény erősségétől függően). Urban Serum-mal az optimális bőrhidratációt segíti elő, kiegyensúlyozza bőrproblémáit, gyulladás ellenes, védő hatása miatt használja, amikor szárazabb a bőre a nappali krém előtt. Alkalmanként esti krémként – ha zsírosabbnak érzi bőrét Charming Maszkot használ.