Erzsébet – High Care Medical
(Szeged)

Erzsébet – High Care Medical
(Szeged)

VENDÉG VÉLEMÉNY

Tisztelt Cím!

Októberben a “Megszépítjük 2018” High Care játék sorsolásának szerencsés szegedi nyertese lettem. Ennek során, több alkalommal, kúraszerűen , különböző arckezelésekben részesültem. A kezeléseket igen kellemes környezetben, egy rendkívül kedves, rám figyelő, odaadó, szakavatott kozmetikus végezte. Tünde, valamint a természetesen a hatékony és kiváló minőségű High Care kozmetikumok – a környezetem által is észrevehető-határozott fiatalodást/ szépülést eredményeztek.

Kifejezetten szembetűnő az orr-ajak barázdák és az ajkak fölötti függőleges “ráncocskák “kisimulása.

A fentiek megalapozottsága, maximális elégedettségem arra késztet, hogy a High Care szalonokat és kozmetikumokat jó szívvel ajánljam a hölgyeknek.

Egy 76 éves,maximálisan elégedett kliens. Erzsébet.

ANAMNÉZIS

Bőr állapota:
Mélyrétegi vízhiányos, néhány pigment folt is felfedezhető az orca két oldalán illetve a bal szemhéjon is. Fakó, érdes tapintatú. Izomtónus csökkent, szűk pórusú. Dohányzik, folyadékot keveset fogyaszt.

Kezelés célja:
Izomtónus növelése, vízhiány csökkentése, keringés javítása, ráncok mélységének csökkentése.

Négy kezelésben részesült a vendég:

  1. alkalom: Bőrcsiszolás , Ultrahang MedLine apullával(Perfect lift), Fény-és oxigénion terápia + Urban Care krémmel arcmasszázs.
  2. alkalom: Regenerálás SPM vákuummasszázzsal, Ultrahang az Aqua Hydration maszk-al. Arcmasszázs Timeless intenzív ápoló krémmel.
  3. alkalom: Hámlasztás 55 %-os gyümölcssavval, Ultrahang hyaluronsavval, majd következett a fény-és oxigénterpáia, zárásként Timeless Aktív maszk, alga-oxigén pakolás.
  4. alkalom: Regenerálás SPM vákuummasszázzsal, ultrahang Aqua Hidration maszkkal, Urban Care krémmel arcmasszázs.

A vendéggel egyetértésben az a véleményünk, hogy a bőr állapota és külső megjelenése javult. A ráncok mélysége csökkent, pedig erős dohányos, és e miatt bőrének kezelése különösen nehéz volt. Várhatóan rendszeres vendégünk marad!