Enikő – High Care Stúdió
(Sárospatak)

Enikő – High Care Stúdió
(Sárospatak)

VENDÉG VÉLEMÉNY

Erikával a SZERENCSE hozott össze!!! Arckezelésre érkeztem és annál jóval többet kaptam Tőle! örülök, hogy én lettem a szerencsés nyertes, aki részt vehettem ebben a játékban. Köszönöm a kezeléseket, melyet ettől a nagy szakértelmű csapattól kaptam. Nagyon hálás vagyok a tanácsokért, amiket otthonra adtak és a kiváló minőségű krémekért!
Ja, és a végeredmény?! Magáért beszél! Látványos nagyon!!! Köszönöm szépen!!

P-né C.Enikő

ANAMNÉZIS

Játékunk nyertese: P-né C. Enikő.

Bőrtípusára jellemző a T-vonalú korpás seborrhea, tág pórusokkal és apró gyulladásokkal. Az arc két oldalán száraz, érzékeny, kivörösödésre hajlamos bőrfelszín. Régen nem volt kezelve, ezért a kezelés sorozatot arc tisztítással kezdtük és az alábbi módon folytattuk:

  1. alkalom: A vendég száraz, érzékeny bőrrel érkezett T-vonalban seborrheas jelekkel. Úgy ítéltük meg, hogy a mitesszerek eltávolítsa és a bőr táplálása fontos ahhoz, hogy ezt az érzékeny bőrvörösséget megtudjuk szüntetni. Ezért első alkalommal egy komplett arctisztítást végeztünk, mely az alábbi részekből állt: letisztítás, gyümölcssavas charming maszk, felpuhító Urban Care masszázs, gőz, mitesszerek eltávolítása, nyugtató Set Up pakolás, ultrahang Active Detox ampullával, oxigén maszk Timeless Active Mask-al.
    Az eredmény önmagáért beszél. Egy irritáció mentes, tiszta, bársonyos tapintású bőr lett az eredmény.
  2. alkalom: 1 hét múlva egy bőrcsiszolást végeztünk, melynek során finom kristályok precíz módon megtisztítják a bőrt az elhalt részektől, aktiválják a kollagén és sejtképződést. Ezt követően egy speciális oxigén maszkot helyeztünk fel amikor is a bőrre felkent krémet “jelen esetben Urban Care Mask” egy különleges algapakolással fedjük le, így elősegítve annak a bőr mélyebb rétegébe való jutását. A bőr hidratáltabb lett, simább a bőrfelület, csökkennek a szem körüli ráncok és karikák.
  3. alkalom: Ultrahang kezelés csináltunk, melynél hatóanyagként egy Perfect Lift ampullát ultrahangoztunk be. Mezopen ceruzával szemkörnyéken egy speciális ránctalanító kezelést végeztünk el Urban Care Serum-mal. Befejezésképpen oxigénion búrát használtunk, amikor is negatív töltésű oxigén segítségével feszesítettük a bőrt, majd Pure Platinum krémmel masszíroztunk.

Varázslatos eredményt kaptunk. Köszönjük Enikőnek a részvételt!  Öröm volt vele dolgozni.