Ágota – High Care Stúdió
(Hévíz)

Ágota – High Care Stúdió
(Hévíz)

VENDÉG VÉLEMÉNY

Kedves Pályázatkiíró!

Az elmúlt hetekben az a szerencse ért, hogy a központi High Care pályázatát én nyerhettem el, Skublics Krisztina hévizi stúdiójába. Kicsit féltem jelentkezni a felhívásra, mivel nem tartozom a fiatal korosztályhoz ezért azt gondoltam rajtam látványos dolgokat már nem lehet elérni.

Krisztina üzletében időközönként, úgy 3-5 havonta megforduló elégedett vendég vagyok. Igazi szerencse és még nagyobb meglepetés ért, amikor a  High Care /Visage Cosmetikai/ Studióban az előre egyeztetett időpontban találkoztunk. Alapos bőrdiagnosztika eredménye az lett, amire én is számítottam. Száraz, érzékeny bőr, száj körüli mély barázdák, szem körüli ráncok, duzzadás, fáradt bőr.

Három alkalommal voltam kezelésen, mindig örömmel mentem. A stúdió légköre, a patyolat tisztaság, a halk relax zene, a kiváló ízlésre valló dekoráció, és a kozmetikus mély hivatás szeretet , szakmaisága garanciát jelentett a jó eredményre. A kezelések hatékonysága vitathatatlan volt számomra. Sok érdekes kezelést kaptam a bőrömre. Erős peeling krémet, melytől teljesen felfrissült a bőröm és felmelegedett. A vákuumos kezelés, a mezoterápiás őssejt kezelés teljesen kisimította az arcom. Az oxigénkezelés teljes feltöltődést jelentett mindhárom alkalommal.

Igen megfiatalodtam, szívesen nézek tükörbe és még egy örömhír, férjem és unokáim is elégedettek voltak az eredménnyel. Biztosan továbbra sem fogok semmi mást használni, mint High Care kozmetikumokat.

A nyereménynek köszönhetően megismerhettem a High Care legmagasabb szintű innovatív kezeléseit! Ezután a fantasztikus kezelés sorozat után, biztosan sűrűbben látogatok el kedvenc kozmetikámba!

Köszönöm a lehetőséget.

Üdvözlettel: H. Ágota

ANAMNÉZIS

Vendég neve: H. Ágota
Kezelések száma: 3 alkalom
Kezelés alatt használt krém: SELF hóalga krém
Kezelések gyakorisága: heti 1x

Bőr állapota a kezelések előtt: megereszkedett bőr, mély orrbarázda, szem körül ráncok és karika, fakó, oxigénhiányos bőr, pigment foltok

  1. alkalom: Bőrdiagnózis
    Cleasing Balm, Multitalent+ C-vitamin, SPM nyirokmasszázs, SPA Soon Future botox koncentrátum ultrahang, Top Head, Aloe Eye Pads, Timeless aktív maszk
  2. alkalom: Cleasing Balm, Revival C vitaminnal, Mezoterápia collagén+őssejt hatóanyaggal, Top Head+Urban koncentrátum+ Urban Night krém
  3. alkalom: Cleasing Balm, Pure Peeling Pads, Soon Future Botox koncentrátum ultrahang, Top Had, Charming maszk + Soon Future hidratáló krém+ Festés+szedés

Eredmény:
Már az első kezelés jelentős változást hozott. Vendégem kicserélve érezte magát. Az arca kifeszült, bőre egészséges fényt és színt kapott. Csökkent az orr barázda mélysége és a homlok hosszanti ráncai is csökkentek. A nyak is jelentősen simább lett. Simább, hidratáltabb bőr.